TİYATRONUN USTA İSİMLERİ BİLECİK’TE SAHNE ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinde; sahne alan ”Vay Sen Misin Ben Olan” adlı oyun ile usta tiyatro oyuncuları sahne aldı.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahne alan ve seyircilerden büyük ilgi gören oyunu; Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve tiyatroseverler izledi.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyun sonunda yaptığı konuşmada; Bilecik’te tiyatro ve sanat adına güzel çalışmaların yapıldığını vurgulayarak, ”Bu akşam yine güzel bir oyun ve çok değerli tiyatro oyuncularımızla bir araya geldik. Bizlere böyle güzel bir akşam yaşattıkları için teşekkür ediyorum. 14 yıl önce çıktığımız hizmet yolculuğunda vatandaşlarımızı güzel hizmetlerle buluşturmak amacındaydık ve her zaman ‘Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele’ demiştik ve şimdi de bu yolda çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

İstanbul Meydan sahnesi tarafından bu sezon Ömer Pınar’ın yazdığı “ Vay sen misin ben olan?” isimli iki perdelik komedi oyununda; Kemal Kuruçay, Deniz Oral, Tuba Erdem, Ece Müderrisoğlu ve Kemal Zeydan gibi usta isimler oynadı.

”BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI’YA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

”Vay Sen Misin Ben Olan” isimli oyunun sonunda, oyunun yapımcısı Faruk Sofuoğlu kısa bir konuşma yaptı. Sofuoğlu, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın tiyatro ve sanata olan katkısına değinerek; ”Bilecik, tiyatroda çıtayı her anlamda yükseltti. Bizler 10 yıl önce Bilecik’te küçük salonlarda oynarken,, bugün her şeyiyle çok güzel bir salondayız. Ben bu anlamda Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmaların ardından sanatçılara teşekkür plaketlerini taktim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

TİYATRONUN USTA İSİMLERİ BİLECİK’TE SAHNE ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin