TOKİ’YE KADIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmangazi Mahallesi için önümüzdeki yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne, Osmangazi Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi müjdesi verdi.


Eşi Fatma Yağcı ile birlikte Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmangazi Mahallesi sakinlerine güzel haberler verdi.

 
Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer’in girişimleri ile Bilecik Belediyesi Sultan Evi’nde düzenlenen programa katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, kadınlara çiçek taktim etti.

 

 

BaşkanYağcı, ”Ben öncelikle bir gün geçmiş de olsa bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum. Çünkü bizler sadece bir gün değil her gün kadınlarımıza değer vermemiz gerektiğini bilen bir dinin mensuplarıyız. Osmangazi Mahallemiz, bizim ilimizin de plakasını taşıyan 11. mahallemiz. Geçtiğimiz aylarda ilimize Pelitözü Mahallesini de ekleyerek bu sayıyı 12’ye çıkardık. Ancak biz, Osmangazi Mahallemizin pabucunu hiçbir zaman dama atmayacağız. Dün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Beşiktaş Mahallemiz sakinlerine güzel bir Kadın Spor ve Yaşam Merkezi kazandırdık. Sosyal medyadan bu projemizi gören bir mahalle sakinimiz, böyle güzel bir tesisi Osmangazi Mahallemiz için de istemiş. Ben de buradan bu müjdeyi veriyorum. İnşallah Cenabı Allah’ın izniyle Bilecik Belediyesi olarak, önümüzdeki yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Osmangazi Mahallemize de güzel bir Kadın Spor ve Yaşam Merkezi kazandıracağız. Biz bu hizmetleri sizleri sevdiğimiz ve değer verdiğimiz için yapıyoruz. Cenabı Allah böyle güzel bir tesisi sizlere kazandırmayı nasip etsin” dedi.

TOKİ’YE KADIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin