TOPLANAN YARDIMLAR AĞRI’YA GÖNDERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrenci kulüplerinden Sanatsalt Kulübü’nün düzenlediği yardım kampanyasıyla toplanan kışlık giysiler, Ağrı’nın Beşiktepe köyü ilköğretim okuluna gönderildi.

 

Televizyonda izledikleri bir haberden etkilenen öğrenciler, benzer bir kampanyayı üniversitelerinde hayata geçirmek için girişimde bulundular. Köy çocukları için kışlık kıyafet toplama kampanyası başlatan Sanatsalt Kulübü üyesi öğrenciler, yardım yapılacak okulun belirlenmesi için Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurdular. Konuyla yakından ilgilenen Müdürlük yetkilileri, yardımın Ağrı Beşiktepe köyü, Beşiktepe İlköğretim Okuluna yapılması konusunda öğrencileri yönlendirdiler.

 

Yardım kampanyası süresince toplanan çok sayıda kışlık giysinin bir bölümü geçtiğimiz gün PTT Kargo aracılığıyla Ağrı’ya gönderildi. Öğrenciler toplanan giysilerin diğer bölümünü ise önümüzdeki günlerde Bilecik’teki bir köy okuluna gönderecekler. Kulüp yöneticisi öğrenciler kampanyalarına destek veren herkese teşekkür ettiler ve bundan sonra benzer kampanyaları gerçekleştirmeye devam edeceklerini söylediler.

TOPLANAN YARDIMLAR AĞRI’YA GÖNDERİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin