TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanlığı ile Belediye İş Sendikası arasında yapılacak toplu iş sözleşmesinin görüşmeleri Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun başkanlığında yapılan ilk toplantı ile başladı.

Bozüyük Belediyesi; 2020-2022 yılları arasını kapsayan, daimi işçiler toplu iş sözleşmesi taslağı görüşmelerinin ilk oturumu Başkanlık Makamında yapıldı. Toplantıya, İşveren ve İşveren Sendikası adına Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu ve Mehmet Ali Karasu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Naci Tura, İşçi Sendikası adına Belediye-İş Sendikası Eskişehir İl Şube Başkanı Ahmet Recep Moripek, Şube Başkan Yardımcısı Kemal Azak, Şube Mali Sekreteri Adnan Yıldız, işyeri Baş Temsilcisi Ersel Pişkinel katıldı. Toplantı öncesinde

Başkan Bakkalcıoğlu ve Sendika Şube Başkanı Ahmet Recep Moripek sözleşmenin karşılıklı anlaşma ile sonuçlanacağını ümit ettiklerini belirterek, sürecin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Görüşmelerin ikinci bölümünün 8 Ocak Çarşamba günü yapılacağı öğrenildi.

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin