TOPLUMUN VİCDANINI KAŞIMAYIN!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te faaliyet gösteren bir internet haber sitesinde İstanbul ve Ankara’da Yurtta Sulh Konseyi tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini “Genel Kurmay’ın darbe yaptığı açıklamalarının ardından” açıklamalarıyla vermesi kamuoyunda tepkiye neden oldu.
Haber11 isimli sitenin, dün akşam Türkiye Radyo Televizyon Kurumunu (TRT) silahlı bir takım cuntacı askerlerle basarak darbe bildirisi yayınlayan ve kendilerine Yurtta Sulh Konseyi adı veren FETÖ terör örgütünün yaptığı bu açıklamayı AK PARTİLİLER BİLECİK’TE YÜRÜDÜLER başlıklı haber içeriğinde, darbe girişimini sanki Genel Kurmay Başkanlığı yapmış gibi haber yapması kamoyunda büyük tepkiye yol açtı.
Bilecik’te sık sık hükümeti eleştiren haberlere imza atan internet sitesinin bu haber içeriğini bilinçli mi yoksa bilinçsiz mi yaptığı ise yine kamuoyu tarafından merak konusu oldu.

 

Toplumun her kesiminden vatandaşın katıldığı yürüyüşe sadece AK Parti’ye gönül vermiş insanların yer aldığını ima eden bir başlık atan haber sitesi,  toplumun vicdanını kaşımayın!..


YURUYUS


SİYASİ PARTİ GÖZETMEKSİZİN BİLECİK’TE BİNLERCE KİŞİ TEK BİR AMAÇ UĞRUNA  SOKAĞA DÖKÜLDÜ!

TOPLUMUN VİCDANINI KAŞIMAYIN!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin