Traktörün Altında Kalan Köy Muhtarı Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Muratdere Köyünde traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Alınan Bilgiye göre, Bilecik’in Bozüyük ilçesi Muratdere Köyü ormanlık alanında Köy Muhtarı Fazlı Çelik idaresindeki traktör, direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.

Devrilmenin etkisi ile traktörün altında kalan sürücü Fazlı Çelik olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Çelik’in cansız bedeninin otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderileceği belirtildi.

Traktörün Altında Kalan Köy Muhtarı Hayatını Kaybetti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 Mayıs 2020, 04:12

    İYİ parti Bozüyük BİLECİK üyesi olarak Muhtarın ölümünü şaibeli buluyorum.
    Korona virüsü salgını dolayısı ile ekimi yapılması gereken tarlalara nohut, fasulye ve yeşil mercimek ekimi teşfiki ile olası bir kılığa önlem alınabilmesi mümkün olacaktı.
    Milyonda bir istisna bir zamanlama Muhtarın traktör altında kalması.
    Bölge candarması ile ilgili soruşturmanın yapılabilmesi emniyet müdürlüğümüzün işini kolaylaştırabilir.
    Duyumsamalar il genelinde ve köyler dahil yahe yaho diye halkta kutuplamalar oluştuğu ve yaşayanlara mazeret arar oldukları yönünde.
    Arıcılık da yapılan Muratdere köyünde yaban arıları ve askeri deney arıları da kaçmış olabilir.Ebolalı katil arılar da söz konusu ve bal yaban balı ise kişiliklere yansıtmaktadır, şekerli gıdaların ağız kokusu neşriye davetiye gibidir.
    2004 senesinde İstanbula trenle gidiyordum ve mezgit 5-11 arasında milyonlarca arının sardığı ağaçlık alanda dal yaprak kıpırdamıyordu.Başka bir canlı da yoktu, hiç unutmam Cumhuriyet traş ni camları Ay-Yıldız logoluydu ve kendim sağ pencere koltuğunda numara almışım.
    Gözlerime inanamadım arılar kızıl maske kurukafa mağarası örmüştü.Tirende ve camın ardında olduğuma şükrettim.
    Diyeceğim o ki suç oranı attıysa nedeni arılardaki katil etki olabilir.
    Etnolog da gerektirir kiyor olayda,zira benzer köyler ve yol boyu şekilde r petrol tesisi olayları hiç de içaçıcı değil,.Duyumsamalara göre suç oranı had safhada.
    Makdüllerin otomobilleri beş para denilmekte.
    Kısa çöp hikayesi konular olabilir ancak Muhtar öldürülmüş ise ciddi iş,cezai ayarı yapılmalı ki TC DEVLETİ SAYGINLIĞI İTİBARI yerinde olsun.
    Zira Muhtardır, her ne yapsa köylüsü onu öyle eylediği için seçmiştir denilebilir, vahim konu.
    Farklı darplar olabilir.Esas olarak MURATDERE KÖYLÜLERİ bizim Bozüyük ilçemizde ikamet eden insanları olan bir köy, çoğu matematik öğretmeni yahe kurgu etkisi belki
    Mustafa Köse, Nazmi Köse, Süleyman Akkaya, Murat Akkaya,, yeni mahalle eski berberimiz Ahmet Akkaya hep Muratdereli insanlardır.
    By Mürşit ÖZEL ARŞ YÜKSEK TEKNİK TASARIM 1999
    TCSSGELSU ARŞ ÇALIŞANI 2009-2020 SÜN-DİKENLER SIRADAĞLARI DEVLET SÖZLEŞMELİ MODERN SIĞIR ÇOBANLIĞI UYGULAMASI paket program hazırlayanı

    Cevapla
Bizi Takip Edin