Tramvay projesi için bir araya geldiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ilçe merkezinde ulaşımı kolaylaştıracak raylı sistem ile ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi heyeti ile bir araya geldi.

 

Başkan Bakkalcıoğlu’nun makamında yapılan toplantıya İBB Metro İstanbul Genel Müdür Yardımcısı (Proje Hizmetleri ve ARGE) Mehmet Fatih Gültekin, Etüd Proje ve Demiryolu Koordinatörü Ertan Toprakal, Mimari Tasarım ve BİM Koordinatörü Hande Akkoyunlu ve Güzergah Tasarım Uzmanı Mutlucan Mesci katıldı.

İlçede ana cadde üzerinde, hizmet verecek olan Boztram Projesinin görüşüldüğü toplantıda fizibilite çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Tramvay projesi için bir araya geldiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 1-) illaki Bozüyükü Eskişehire bağlayıp esnafımızı bitirecekmisiniz?
    2-) işçileri çıkarmaya başladınızmı ? neden?
    3-) kaç sene borç ödeyecek insanlar ?
    malum Eskişehir yıllardır tramvay borcu ödüyor.
    Ak partili diye çalışanlara zorluk çıkarıyormusunuz?
    Memur veya çalışanları sürüyormusunuz?
    Hangi sendikaya iltimas gösteriyor,Hangisine zorluk çıkarıyorsunuz?
    şu an partinizin sendikasımı var belediyede?
    cevaplar için teşekürler.

    Cevapla
    • 10 Haziran 2022, 15:34

      Bırakın bu Bozüyük esnafı kazansın palavralarını, artık rekabet var işime gelirse Eskişehir’den alırım gelmezse sanal alış-veriş yaparım.
      Parktaki Kafeteryanın yeri değiştirilip borçlanacağımıza tramvay için borçlanalım daha iyi. Ayrıca atıl durumdaki havaalanı, köprü vs için on yıllarımızı ipotek altına vermedik mi zaten?

      Cevapla
      • TUZU KURU
        İSTEDİĞİN YERDEN ALIRSIN TABİ HATTA ALDIĞIN YERE MAAŞTA ÖDERİMDE DERSİN DEMİ
        MALALLE ESNAFI KALMADI SENİN GİBİ DÜŞÜNEN TUZU KURULAR YÜZÜNDEN

        Cevapla
  2. Tebrikler Başkan. Merkez ilçede de meclisde konuşulan gündeme bak orta refüjde çimen mi olsun falanca çicek mi? Heh gidi hey, adam ilçede tramvay yapıcam diyo, merkezde ise 90lardan kalma ulaşım sistemi, üstelik sessiz sedasız 6 tl oldu ha bugün minibüsler, basına bile yansımadı.

    Cevapla
  3. Vallaha helal olsun Başkan, merkezde yaşayan biri olarak söylüyorum ki Bozüyük sizinle gurur duymalı. Bizim muhatap olduğumuz projeler parkmış bilmem neymiş artık belediyecilikde proje olarak bile sunulmayan şeylerken, siz ilçeye raylı sistem getiriyorsunuz. Vizyon böyle birşey işte, 2022de hala minibüslere mahkum merkezde yaşayan biri olarak diyorumki helal olsun. Bu arada minibüsler merkezde 6 tl oldu bugün.

    Cevapla
  4. başkan tranvay iyi olur ama öncelik sırası tren yolu geçitlerimiz
    acil hastahane şehrin karşısında acil ambulans geçerken tren gelirse nereden geçeçek halkın %80 yaşadığı yer ile acil arasında tren yolu var lütfen tedbir alın..

    Cevapla
Bizi Takip Edin