TRAP ATIŞ YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Atıcılık İhtisas Kulübü Sporcusu Tamer Sargıl, Hendek’te düzenlenen Trap Atış Yarışmasında Türkiye 1.’si seçildi.

Spor Kulübü Başkanı Avukat Emin Yağcı, Merkez Avcılık Atıcılık Kulübü Başkanı Sezer Sargıl ve Bilecik Belediye Spor Atıcılık Kulübü Lisanslı Temsilcisi Tamer Sargıl, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ilimizi en güzel şekilde temsil ederek birincilik ödülü alan Tamer Sargıl ve Kulüp Başkanı Avukat Emin Yağcı’yı tebrik etti.

 

Türkiye genelinden 700 sporcunun katıldığı Trap Atış Yarışmasında ilimizi temsil eden Tamer Sargıl, büyük bir başarı elde etti.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Avukat Emin Yağcı, Merkez Avcılık Atıcılık Kulübü Başkanı Sezer Sargıl ve Bilecik Belediye Spor Atıcılık Kulübümüzün Lisanslı Temsilcisi Tamer Sargıl ziyaretime geldiler. Bilecik Belediye Spor Atıcılık Kulübümüz Hendek’te bu yıl 8. düzenlenen ve yaklaşık 700 yarışmanın katılımıyla gerçekleşen Trap Atış Yarışması’nda Türkiye Birinciliğini aldı. Yarışmaya katılarak birincilik derecesi alan Tamer Sargıl’ı ve Kulüp Başkanımız Avukat Emin Yağcı’yı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bilecik’imizi ve Belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bir başarımızı daha birincilik ödülü ile taçlandırdık. ” ifadelerini kullandı.

TRAP ATIŞ YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Tebrik ediyorum Bilecik için gurur verici

    Cevapla
Bizi Takip Edin