TSO ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Vali Süleyman Elban ve STK’ların katılımıyla gerçekleştirildi.

Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı, Meclis Başkanı Hakkı Aynur’un Açılış ve teşekkür Konuşmalarıyla başladı.

 

Toplantıya Bilecik Valisi Süleyman Elban, 1.Osb. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Subaşı, KOSGEB Bilecik İl Müdürü Kadir Er, Esnaf ve Kefalet Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Bilecik Baro Başkanı Halime Aynur, Mermerciler Derneği Başkanı Turgut Özen, Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Semih Tuzak, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Ergül ,SMMM Odası Başkanı Süleyman Kıral, TOBB Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Öztürk ve Meclis üyeleri katıldı.

 

Vali Elban toplantıda yaptığı konulmada “İlimizin çok fazla derinliği olan bir çok alanı olduğunu görüyoruz. Sanayisine giriyorsunuz ayrı bir derya, Tarımına giriyorsunuz ayrı bir derya diğer bir çok konuda da potansiyel açısından ciddi varlık sahibi bir ilimiz.” ifadelerini kullandı.

 

 

İlimizde ciddi turizm potansiyeli olduğunun altını çizen Elban, ”Biz hizmet standardını yükseltmeye çalışıyoruz.  Tarihi ve doğal güzelliklerimiz olmasına rağmen bu konudan yeterince yararlanamıyoruz. Ağırlıklı İstanbul, Ankara ve Konya olmak üzere belediye başkanlarıyla bağlantı kurduk. Günü birlik ziyaretler gerçekleştirilmesi için. Bir süre sonra gelenler konaklama talebinde bulunacaktır. Tanıtım hizmetlerinden başladık, büyüterek devam edeceğiz.” dedi.

 

TSO ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin