Tuğgeneral Bulut’a veda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığından Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcılığına atanan Tuğgeneral Murat Bulut’a veda yemeği düzenlendi.

Vali Bilal Şentürk, Tuğgeneral Bulut ile yaklaşık 9 ay gibi bir çalışma fırsatı bulduğunu ifade ederek, görev yapmanın yanında giderken bulundukları yerde hoş hatıralar ve dostluklar dışında bir şey götürmediklerini kaydetti.

Görev icabı ayrıldıklarını gönül birlikteliklerinin devam edeceğini ifade eden Vali Şentürk, ”Vatan sevgisi ve mütevazı davranışlarıyla güzel izler bıraktı. Komutanımız, önemli bir göreve atandı. Bu bir nöbet değişimidir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Tuğgeneral Bulut da Bilecik’in güzel bir coğrafyada bulunduğunu ve burada görev yapmaktan da büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Şentürk, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Tuğgeneral Bulut’a, çeşitli hediyeler verdi.

Yemeğe Vali Şentürk’ün eşi Münevver Şentürk, Milletvekili Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammet Göktaş, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçnkaya, Vali Yardımcıları ve İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz ile eşleri katıldı.

Tuğgeneral Bulut’a veda
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin