Tugva Bilecik Lise Koordinatörlüğü Genç Türkiye Kongresine Davet Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tügva Bilecik Lise Koordinatörlüğü Genç Türkiye Kongresine Davet Ediyor.

TÜGVA olarak, Türkiye gençliğinin nasıl heyecan verici bir potansiyel ve dinamizm taşıdığının farkındayız ve bu potansiyelin hayatın her alanında kendimiz, ailelerimiz, çevremiz ve bütün insanlık için hayırlı, verimli bir etkinliğe kavuşması için faaliyet gösteriyoruz.

 

Genç Türkiye Kongresi ile, toplumun önemli meseleleri ve çözüm bekleyen sorunlarımız hakkında görüşlerinizi almak üzere sözü size vermek istiyoruz. Fikirlerinizi çekinmeden ifade edebileceğiniz, yaşıtlarınızla seviyeli tartışmalar yapma imkanı bulacağınız farklı bakış açılarını tanıyacağınız, birlikte düşünme, müzakere etme ve ortak bir fikre ulaşma yollarını öğreneceğiniz samimi ve nitelikli bir gençlik platformu olacak. Çok düşünmeye ve çok konuşmaya var misıniz?

 

BİLECİK TÜGVA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfı sloganıyla kurulan Türkiye Gençlik Vakfı şehrimizde de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İlimizdeki bütün liseleri tek tek dolaşarak, her gencimize ulaşmayı kendine hedef olarak benimsemiş Lise Koordinatörü Emrah Bilanik ile şehrimizde daha hızlı büyümeye başlayan TÜGVA, önümüzdeki yıllarda şehrimizdeki en büyük gençlik vakfı olacağının sinyallerini vermeye başladı.

 

 

Teçtiğimiz yıllarda kurulsada ilk yıllarında çok aktif olmayan bir oluşuma sahip olmasına rağmen, son 2 yıldır değişen kadrosu ve şehrin dinamiklerine ve değerlerine hakim yönetimiyle şehrimizde varlığını yeni yeni hissettirmeye başlamış durumda. Bu hareketlilikte en büyük rollerden birine sahip olan Lise Koordinatörü Emrah Bilanik ile yaptığımız görüşmede; ’’ Bu şehrin gençleri bu  şehrin emanetidir, onlar hayata atılana kadar onları en doğru şekilde eğitmek sadece ailelerinin ve öğretmenlerinin değil aynı zamanda ilimizdeki tüm insanların vatandaşlık vazifesidir; biz de TÜGVA’da çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz. Şehrimizdeki her gence dokunmaya, onların sıkıntılarını, varsa kaygılarını gidermeye çalışıyoruz. Ben ve ekibim imkanlarımız dahilinde ilimizdeki liseleri tek tek ziyaret ederek, bütün lise öğrencilerinin hayatlarında onlara destek olacak böyle bir yol arkadaşına sahip olduklarını bilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.’’ Açıklamasını yapan Bilanik, TÜGVA’nın son günlerde gelişiminin aslında içerisinde gizli olduğu bu  cümleler ile bize çalışmalarını aktardı.

 

İlimizin gelişimine katkı sağlayan ve değerlerine bilinçli bir şekilde sahip çıkan her oluşuma olduğu gibi TÜGVA ailesine de çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Tugva Bilecik Lise Koordinatörlüğü Genç Türkiye Kongresine Davet Ediyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir