Tüm siyasi parti temsilcileri bir arada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri ilçesinde faaliyet gösteren tüm siyasi parti temsilcileri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile birlikte Bozüyük Pazaryerililer derneğini ziyaret ettiler.

Yalçın,ile beraberinde Belediye Meclis üyeleri,İl Genel Meclis üyeleri,Bilecik SGK Müdürü Celalettin Ateş,Ak Parti,Chp,Mhp ilçe başkanları ve üyeleri,Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan ile birlikte Bozüyük Pazaryerililer derneğine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Pazaryeri ilçesi için birlikte neler yapabiliriz konularının masaya yatırıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Yalçın, “Belediye Meclisinin artık olağanüstü konularda toplantı gerçekleştirdiğini,bu toplantılarda ilçeyi dışarıda temsil eden derneklerin ziyaret edilmesi konusunun ön görüldüğünü belirterek, Artık öğle bir duruma geldikki Pazaryeri ilçesinin gelişip kalkınması yolunda çok hızlı ve olağanüstü kararlar alıyoruz.Tabi kararlar alınırken bizleri dışarıda temsil eden hemşehrilerimizin kurdukları Pazarcıklılar derneklerininde fikirlerini almak için ziyaretler başlattık.Biz sizlerle gurur duyuyoruz,Pazaryeri insanı Devlet’ine ve kanunlarına saygılı,milletine sevgilidir.Bizlerde hiç bir zaman kavga dövüş olmaz daima birlik ve beraberlik olur sizlerde Bozüyük’te bunu aynen yaşatıyorsunuz.Bu gün yeni hükümet kuruldu. Kabinede ilçemizden 2 Bakan bulunmaktadır. Tabi bu durumda bizlerin sorumluluğu iki kat artmaktadır.Artık hizmet için yürümeyeceğiz koşacağız tabi ki bunu yaparkende ilçedeki muhalefet temsilcileri ve siz derneklerimiz ile birlik,beraberlik içinde yapacağız.Devamlı istişare ederek birlikte kararlar alacağız.Allah bu birlik,beraberlik ve kardeşliğimizi daim eylesin kazanan Pazaryeri olacaktır”dedi.

Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman Pazaryeri ilçesinin yanında olduklarını kendilerine ne görev düşerse birlik ve beraberlik içinde çalışmak için hazır olduklarını ifade etti. Pazaryeri ilçesini temsil eden boza ve helva ikramının ardından heyet ilçeye döndü.

Tüm siyasi parti temsilcileri bir arada
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin