TÜRKİYE KAMU-SEN BİLECİK ŞUBESİ TERÖRÜ LANETLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu-sen Bilecik Şubesi, İstanbul Beşiktaş’ta geçtiğimiz günlerde düzenlenen bombalı saldırı sonrasında hayatını kaybedenler için basın açıklaması düzenledi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen açıklamada sendika üyeleri tarafından hayatını kaybedenlere dua edilirken, Kamu-Sen il temsilcisi Ömer Yel, açıklamalarda bulundu.

 

Yel, gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasına, Türk Milletinin milli birlik ve beraberliğine kasteden; her seferinde hunharlık ve kahpelik şiddetini tırmandıran terör eylemleri zincirine Cumartesi gecesi bir yeni halka daha eklendi. Önceki gece ülkemizin iki futbol takımı Beşiktaş ile Bursaspor’un oynadığı maçın hemen ardından, emniyet teşkilatımızı ve güvenlik güçlerimizi hedef alan bir saldırı gerçekleştirildi. İstanbul Beşiktaş’taki stadın yakınında ve Maçka Parkı’nda meydana gelen iki ayrı patlama sonucunda 36sı polis memuru ve emniyet görevlisi olmak üzere toplam 44 değerimiz şehit oldu, 150 den fazla vatandaşımız da yaralandı.
Dost düşman herkes tarafından bilindiği üzere, kimin tarafından yapılırsa yapılsın bu türden eylemlerin yegâne gayesi, bu coğrafyadaki toprakların ve milletlerin parçalanmasıdır. Bunu gerçekleştirmek üzere görünmeyen ellerin yazdığı ve yönettiği böyle organizasyonlarla; toplumda infial meydana getirilerek milletimiz sokaklara dökülüp hırsımızı ve hıncımızı birbirimize yöneltmemiz sağlanmak istenmektedir. Biz millet olarak üstümüze düşeni yasalar ve genel kaideler çerçevesinde tam ve doğru olarak yerine getiriyoruz ve getireceğiz. Şuursuzca sokaklara dökülüp, kargaşa yaratılması tuzağına düşmeden; acımızı içimize bastırıp, her şeyin farkında olduğumuzu, yılmadığımızı, sinmediğimizi, korkmadığımızı, hala iri ve diri olduğumuzu yüksek sesle haykıracağız. Her çeşit kahpe tuzaklarla milletimizi dize getiremeyeceklerini yedi düvele göstereceğiz. Biliyor ve inanıyoruz ki, canla ve kanla alınan topraklar, ancak canla ve kanla korunabilir. Feda olsun. Lakin verilecek canın ve akacak kanın miktarı da, feda ediliş şekli de, ödenen bedellerin nispeti de devlet yöneticilerimizin sorumluluğundadır. Cumartesi gecesi menfur saldırıda dâhil olmak üzere bu türden tüm hadiselerde dahli olan, parmağı olan, desteği olan ve ihmali olan kim varsa; statüsüne, makamına, yerine, gücüne bakılmaksızın herkesin suçları ve kusurları ölçüsünde cezalandırılmasını istiyoruz.

 

 

Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir. Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır.
Devletimizi idare eden hükümetimizin; uygulama, karar, tedbir ve reaksiyon açısından kendini yeniden gözden geçirmesi, eksiklerini gidermesi, hatalarını düzeltmesi, kararlılığını, önleyiciliğini ve caydırıcılığını artırması en büyük öncelikli beklentimizdir. Ayrıca dileğimiz, mümkün olan en kısa zaman içerisinde, bu vatana göz koyan ve Türk Milletine zarar veren bütün düşmanların, hainlerin, işbirlikçilerin bu topraklar üzerindeki varlıklarının ve onların kanlı kansız her türlü oyunlarının hezimetle bitmesidir.

 

Türkiye Kamu-Sen camiası adına İstanbul’da yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyoruz. Vatan sağ olsun.

 

Ne mutlu Türk’üm diyene.

TÜRKİYE KAMU-SEN BİLECİK ŞUBESİ TERÖRÜ LANETLEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin