Türkiye Şampiyonasında Bilecik’in Gururu Olacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği organizasyonunda yapılan Bilecik Okullar arası güreş müsabakalarında dereceye girerek il ikincisi olan 5. sınıf öğrencisi Hüsnü Şahin’i makamında kabul etti.

Vali Şentürk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür vekili Hatice Çelik Dost ile Sevgi Evlerinde kalan Bozüyük Özel Sınav Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Şahin’i kabulünde tebrik ederek, 1 yıl içinde başladığı güreşte önemli bir başarı elde ettiğini söyledi.

Şahin’in başarısında özellikle güreşi sahiplenmesinin ayrı bir payının bulunduğunu ve bununla birlikte başarının da kendiliğinden geldiğini belirten Vali Şentürk, ”Bilecik’te okullar arası güreş müsabakalarında dereceye girerek il ikincisi olan sporcumuzun göstermiş olduğu başarı, diğer arkadaşlarına da örnek olacaktır. Kendisi bir hedef ortaya koydu ve bunun karşılığında da Minikler Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Spor yapan hangi yaşta olursa olsun kaybetmez, her zaman başarılı olur. Bunun en güzel örneğini küçük evladımızda görmüş olduk. İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek, Kendisini milli sporcu olarak görmek istiyoruz.” dedi.

Şahin de Okullar arası güreş müsabakalarında 32 kiloda rakiplerini yenerek, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandığını ve Bilecik’i en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.

Vali Şentürk, Şahin’e başarılarından dolayı eşofman ve ayakkabı hediye etti.

Türkiye Şampiyonasında Bilecik’in Gururu Olacak
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin