Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Ligi müsabakaları sona erdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig müsabakalarında bayanlarda Doğu Akdeniz Üniversitesi, erkeklerde Akdeniz Üniversitesi 1. Lige çıktı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig müsabakalarında bayanlarda Doğu Akdeniz Üniversitesi, erkeklerde Akdeniz Üniversitesi 1. Lige çıktı.
Üniversite Salonu´nda oynanan grup birinciliği karşılaşmalarında bayanlarda 5 takımla karşılaşan Doğu Akdeniz Üniversitesi, namağlup birinci olurken, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ikinci ve Afyon Kocatepe Üniversitesi üçüncü oldu.


Erkeklerde Akdeniz Üniversitesi namağlup birinci olurken, Konya Ticaret Odası Karatay ikinci, Necmettin Erbekan Üniversitesi de üçüncülüğü elde etti.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Başkanlığı Şube Müdürü ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Battal Yılmaz, yaptığı konuşmada, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği organizasyonun ülkenin en büyük spor organizasyonlarından biri olduğunu anımsattı.


Öğrencilerin müsabakalara katılarak spor yapmanın zevkini, sporcu olmanın onurunu ve mensubu oldukları üniversiteyi, akademik kültürü temsil etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, “Sporun sevgi, barış ve kardeşliği anlatan ortak dilini konuştuk. Spor kültürünün ve spor biliminin en iyi şekilde sergilendi. Katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. 1. Lige çıkan takımlara da başarılar diliyorum” dedi.


Konuşmanın ardından grupta birinci olan bayanlarda Doğu Akdeniz Üniversitesi ve erkeklerde Akdeniz Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 1. Lige çıkmaya hak kazandı.
Takımların kupalarını Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Yılmaz ile Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Gültekin Çalışkan verdi.













Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Ligi müsabakaları sona erdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 21 Şubat 2016, 18:24

    Voleybol candır..

    Cevapla
Bizi Takip Edin