Türkiye’nin İlk Yüz Çene Nakli Geçiren Kişi Bilecik’te Cinayete Teşebbüs iddiası İle Göz Altına Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin ilk yüz çene nakli geçiren kişisi olarak bilinen Recep S, Bilecik’te bir kişiye üç el ateş ettiği iddiasıyla 3 kişiyle birlikte gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre; 10 Ekim perşembe günü gece yarısı saat 02:20 sıralarında Gazipaşa Mahallesi Nişancı Sokak üzerinde İrfan D. adlı şahsı hiç tanımadığı bir kişi 3 el ateş etti.

Şans eseri 3 kurşunun hiç biri şahsa denk gelmezken, mermiler çevredeki boru ve park halindeki araçlara isabet etti.

Bununla ilgili İrfan D. olay yerine gelen ekiplere kendisine ateş şahsı tanımadığı ve yüzünde yanık izleri olduğunu söyledi.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, önceki gece Gazipaşa Mahallesi Nişancı Sokak’ta İrfan D’ye üç el ateş edilmesinin ardından harekete geçen asayiş ekipleri, olayda yara almayan İrfan D. ile Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan Mehmet C’nin aralarındaki iş ilişkisini tespit etti.

Bunun üzerine ekipler olay yerindeki güvenlik kameraları izlerken, olay günü İrfan Demire ateş eden şahsın Mehmet C. ile yakınlığı bulunan Recep S. (Antalya ilinde yüz nakli olan şahıs) olduğu tespit edildi.

Recep S. olay günü akrabası olan Samet S. ile birlikte 16 PZ 855 plakalı beyaz renkli bir araçla Bilecik iline geldikleri, aracın kiralık olduğu ve Recai Y. adına kiralandığı bilgilerine ulaştı.

Tüm delilleri birleştiren Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Recep S.’nin Bursa’nın İnegöl ilçesinde ikamet ettiğini bilgisine ulaşır ulaşmaz harekete geçerken, şahıs İnegöl olayda kullanılan silahla birlikte yakalanmıştır.

Öte yandan Ayrıca Recep S. isimli şahsın eşi olan Esma S., Samet S. ve İrfan D. ile husumeti bulunan Mehmet C. isimli şahıslar da gözaltına alınmıştır. Şahıslar Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde aşınan ifadelerin ardından Bilecik Adliye Sarayı götürüldü.

Ayrıca Recep S. Bursa’da temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yüz-çene nakli yapıldıktan sonra hastanede tanıştığı Esma A. ile evlenmişti.

Türkiye’nin İlk Yüz Çene Nakli Geçiren Kişi Bilecik’te Cinayete Teşebbüs iddiası İle Göz Altına Alındı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yüzsüz dedikleri bu olsa gerek…

    Cevapla
Bizi Takip Edin