TÜRKİYE’NİN SEVİNCİNE BİNLERCE BİLECİKLİ ORTAK OLDU!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında, resmi olmayan sonuçlara göre “Evet” çıkmasının ardından Bilecik’te vatandaşlar kutlama yaptı.

 

 

Halk oylamasının resmi olmayan sonuçlarına göre  Evet oylarının ülke genelinde yüzde 51 oranının üzerinde çıkmasıyla birlikte şehrin değişik merkezlerinden akşam saatlerinden itibaren AK Parti İl binası önünde toplanmaya başlayan vatandaşlar, Kent merkezinde yürüyüş gerçekleştirdi.

 

Dombra şarkısı eşliğinde ellerindeki Türk Bayrakları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratlarda bulunan vatandaşlar, Cumhuriyet meydanına kadar yürüdü.

 

Türkiye’nin bu haklı zaferini kutlamak için  Bilecik şehir merkezinin yanı sıra ilçe,belde ve köylerden gelen binlerce vatandaşa Cumhuriyet Meydanında AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık hitap etti.

 

Burada yapılan konuşmalarda Türk milletinin halk oylaması ile birlikte bir büyük zafere ulaştığı belirtilirken, Türk milletinin vesayetçi ve darbecilerin halk oylaması ile birlikte sandığa gömüldüğü kaydedildi.

 

Konuşmaların ardından Havai Fişek eşliğinde devam eden kutlamalar, kent merkezindeki konvoy ile son buldu.

 

TÜRKİYE’NİN SEVİNCİNE BİNLERCE BİLECİKLİ ORTAK OLDU!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin