TURNUVANIN ŞAMPİYONU FENERBAHÇE OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediyesinin ev sahipliğinde TFF ve ASKF öncülüğünde düzenlenen TFF U15 LEFKE CUP 2023 Turnuvasının şampiyonu Fenerbahçe oldu.

Galatasaray, Fenerbahçe, Yukatel Adana Demirspor, Rams Başakşehir FK, Fatih Karagümrük Spor, Pendikspor, Sakaryaspor ve 1308 Osmaneli Belediyespor’un katılımlarıyla gerçekleşen turnuvaya ilgi büyük oldu.

ŞAMPİYON PENALTILARLA BELLİ OLDU

Turnuvanın final maçında Fenerbahçe ve Rams Başakşehir FK takımları karşı karşıya geldi. Büyük bir rekabetin yaşandığı mücadele sonunda Fenerbahçe, rakibini penaltılarda mağlup ederek şampiyonluk unvanını kazandı.

Sahada sergiledikleri üstün performansla taraftarlarını gururlandıran Fenerbahçe oyuncuları, büyük bir coşkuyla kupayı kaldırdı.

Kupa töreni, Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ün katılımıyla gerçekleşti. Vali Aygöl, şampiyon Fenerbahçe takımına kupa ve madalyalarını takdim ederek başarılarını ödüllendirdi.

Bilecik’te spora verilen vutgu yapan Vali Aygöl, ilimizde sporu geliştirmek için çok daha fazla çalışma yapacaklarını söyledi.

Turnuva boyunca dostluk, fair-play ve spor ruhunun ön planda tutulduğu kaydedildi.

Vali Aygöl yaptığı değerlendirmede; “Genç yeteneklerin kendilerini gösterme fırsatı bulduğu bu organizasyonun geleceğin futbol yıldızlarının yetişmesine katkı sağlayacağına olan inancımız çok yüksek.” ifadelerine yer verdi.

Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin ise yaptığı değerlendirmede; “TFF U15 LEFKE CUP 2023″ Turnuvası’nın başarılı bir şekilde sona erdiğini ve katılan tüm takımları tebrik ederek, sporun birleştirici gücüne bir kez daha tanıklık ettiğimiz bu özel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” sözlerini kullandı.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU FENERBAHÇE OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin