TÜZÜN: “İKİ YILDA TOPLAM 5 DEFA BELEDİYE’YE GİTMEDİM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün 2 yılda toplam beş defa Belediye’ye gitmediğini söyledi.

Katıldığı Bilecik Arena programında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tüzün, “Yerel seçimlerin üzerinden 2 yıl geçti. Siz de geçmiş dönemde Belediye Başkanlığı yaptınız. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu’nun çalışmalarını nasıl buluyorsunuz” sorusuna seçimlerin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen her iki Belediye’ye toplam beş defa gitmediğini söyledi.

“İNANIYORUM”

Tüzün her iki Belediye Başkanlarının 2 yıllık çalışmalarını beğendiğini belirterek, şu ifadelere yer verdi: Semih başkan da Talat Başkan da İnşaat Mühendisi arkadaşlarımız. Proje ekipleriyle birlikte İlimize ve Bozüyük İlçemize güzel hizmetler verdiklerine ve vereceklerine inanıyorum seçimlerin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen her iki Belediye’ye toplam beş defa gitmedim.

“BAŞKANLARIMIZLA SIK SIK GÖRÜŞÜYORUZ”

Diğer yandan, Kamuoyunda Belediye Başkanı Semih Şahin ile aralarının iyi olmadığı yönünde bir izlenim olduğu, bunun doğru olup olmadığı sorusu üzerine ise Tüzün; “Kesinlikle öyle bir şey söz konusu değil.Belediye’ye gitmiyorum ama Başkanlarımızla sık sık telefonla, Ankara’da, Ofisimde görüşüp fikir alışverişinde bulunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

TÜZÜN: “İKİ YILDA TOPLAM 5 DEFA BELEDİYE’YE GİTMEDİM”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 Mart 2021, 20:12

    Başkanım inşaat işlerinde 2000 li yıllara bakarsa çokbuyuk haksızlık var aynı yerdeki birarsani kimisine 100de30 kimisine 100de 80 inşiat yapılıyor bunasiloluyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin