Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı’ndan çocuklara hikaye ve boyama kitabı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Bilecik’te hikaye ve boyama kitabı dağıttı.

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan “Türk büyükleri serisi 3” adlı hikaye kitapları ve boyama kitaplarını dağıttı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Yakub Hıçkıran, geleceğimizin teminatı çocuklara hediye olarak  Türk büyükleri serisi 3 adlı hikaye ve boyama kitaplarını dağıttıklarını ifade ederek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırımın Talimatlarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle Genel Başkanımızın Göndermiş Olduğu Şanlı tarihimizdeki kahramanlarımızı kitaplaştırdığımız Türk büyükleri 3 serisi ve Boyama Kitaplarımızın Dağıtımını Gerçekleştirdik.
Yarının gençleri ve geleceğimizi tayin edecek Türk çocuğunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Tarihte ilk ve tek olarak; bir milli bayramı çocuklara hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum”

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı’ndan çocuklara hikaye ve boyama kitabı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin