Uluslararası Lojistik Hizmetleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde kargo ve lojistik firmalarının sayısı giderek artış göstermiştir. Şehir içi şehirlerarası ve uluslararası arası alanda taşımacılık hizmeti veren çok sayıda firma vardır. Bu firmalar uluslararası karayolu taşımacılığı ve diğer nakliyat hizmetlerini profesyonel ekip ve son teknoloji ürünü araçlar ile gerçekleştirir. Özellikle uluslararası alanda nakliyat ülke içi taşımacılık ile kıyaslandığında çok daha zorludur.

Uluslararası alanda hizmet sunan lojistik firmaları denizyolu kargo taşımacılığı ile birçok farklı ürün grubunun istenilen teslim noktasına güvenli bir şekilde ulaştırılmasını sağlar. Bu noktada uluslararası arası nakliyat firmaları hem şahıslar hem de kurumsal şirketler için en çok ihtiyaç duyulan sektördür.

Bozulabilir Kargo Taşımacılığı Nedir? 

Bozulabilir kargo taşımacılığı ile çabuk bozulması muhtemel olan ve özelliğini kaybetmeden nakliyesi gereken ürünlerin nakliyesi sağlanır. Bu ürünler yiyecek içecek sebze meyve ilaç bitki çiçek olarak sıralanabilir. Uluslararası taşımacılık hizmeti sunan firmalar bu ürünlerin özelliğini kaybetmeden taşınması için özel tırlar kullanır. Bu tırların kasası istenilen soğukluk derecesinde ayarlanabilir ve bu sayede ürünlerin bozulma ihtimali de ortadan kalkmış olur.

Bozulabilir kargo taşımacılığı yalnızca uluslararası alanda değil şehirlerarası olarak da kullanılır. Nakliyat firmaları bu hizmeti karayolu denizyolu ya da demir yolu kullanarak sağlar. Sunulan bu nakliyat hizmetinin fiyatları taşınacak olan ürün grubuna ve teslim noktasının uzaklığına bağlı olarak farklılık gösterir. Arclog sitesinden bilgi almanız mümkündür.

 

Uluslararası Lojistik Hizmetleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin