UMUT AKYÜREK’TEN KADINLARA ÖZEL KONSER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek, Bilecik’te sahne aldı.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı katılarak, konukların 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğini paylaştı.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın günün anısına ilimizdeki protokol eşleri ve kadınlara verdiği akşam yemeği sonrasında başlayan konserde, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul, sevilen eserleri seslendirdi.

 

Konserin sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasın; ”Varlıkları ile bizleri mutlu kılan, bizlere eş ve yoldaş olan ve bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” ifadeleriyle başladı.

 

Bilecik’te 8 Mart Dünya Kadınları Günü dolayısıyla birbirinden güzel ve anlamlı çalışmaya imza attıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

 

”Gerçekten kadın; başımızın tacı, gönlümüzün ilacı, zor işlerimizin arkadaşı, dertli gönlümüzün sıkıntılarını paylaştığımız dert ortağımız, evimizin direği ve hayatımızın mimarı olan; bazen anne, bazen kardeş, bazen eş olan bütün hanım kardeşlerimin bu güzel günlerini kutluyor, sağlık ve mutluluk içerisinde bir ömür geçirmelerini diliyorum. Belediyemiz tarafından bu güzel etkinliğe hoş geldiniz. Sizleri mutlu ve huzurlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Sizlere layık olmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Cenabı Hak bizleri ve sizleri hep mutlu kılsın. Devletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliği bozdurmasın, aramızdaki kardeşliği ve huzuru bozmasın. Şunu da ifade etmeliyim ki bizler burada eğlenirken, sınır boylarında vatanımızın dört bir köşesinde nöbet tutan vatanımızın bekası için gerekirse canlarını feda eden şehitlerimiz var. Bu vesileyle ben şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyorum. Gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Hep böyle güzel anlarda buluşmak dileğiyle hoşça kalın” ifadelerini kullandı.

 

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek de Bilecik ve Bilecikli kadınlarla birlikte olmaktan duyduğu memunniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

 

Renkli ve güzel anların yaşandığı programın sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Sanatçı Akyürek ve eşi Fatma Yağcı’ya birer çiçek taktim ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

UMUT AKYÜREK’TEN KADINLARA ÖZEL KONSER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. BAŞKANIM BİLECİK DEĞER KATIYORSUNUZ. VAROLUN…

    Cevapla
Bizi Takip Edin