ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÇORBA İKRAMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Öğrenci Otağını ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi tarafından üniversite yerleşkesine kazandırılan Öğrenci Otağını ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrencilerle birlikte çorba içti ve sohbet etti.

 

 

Üniversite öğrencilerinin her gün ücretsiz çay ve her çarşamba günü çorba ikramıyla karşılandığı Öğrenci Otağı, üniversite öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor.

Öğrencilerin şehir ve belediye çalışmaları hakkında görüş ve önerilerini de alan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Belediyemiz tarafından üniversite yerleşkesine kazandırdığımız Öğrenci Otağı’nda öğrencilere yönelik güzel bir geleneği sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehir merkezinde olduğu gibi üniversite yerleşkesinde de birbirinden güzel etkinlik ve hizmetlere imza atan Belediyemiz, yıllardır geleneksel hale getirdiği faaliyetleri kapsamında öğrenci otağında her çarşamba günü öğrencilere çorba ikramında bulunurken, her gün ise ücretsiz çay ikramı ile öğrencilerimizin yanında yer alıyor. Bugün bir kez daha öğrencilerimizle bir araya geldik, yarınımızın teminatı olan öğrenci kardeşlerimizle hasbihal ettik ve şehir ve üniversite hakkındaki görüş ve önerilerini dinledik. Amacımız öğrencilerimize ufak da olsa bir katkı sağlamak ve onların güzel ortamlarda vakit geçirmesine imkan vermektir. Tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim hayatları boyunca başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Öğrenciler gerçekleştirilen uygulama dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÇORBA İKRAMI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. çorba ne yaaa su bilecike son 10 sene içinde fabrika geldimiii yada ne gbi değişme var bilecikte bir avm si özel hastanesi sineması varmı hey ALLAHIM YAA ne güldümm

    Cevapla
Bizi Takip Edin