ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile İnegöl Mobilya Sanayicileri (İMOS) arasında Ar-Ge, eğitim ve tasarım için bir işbirliği protokolü imzalandı.

1

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin; Ar-Ge, eğitim ve bilgi birikimi ile mobilya ve aksesuarları alanlarında gerçekleştirilen tasarımların, ülkemiz tasarım kültürüne ve ekonomisine kazandırılması misyonu çerçevesinde; İnegöl mobilya ve aksesuarları endüstrisinin ulusal ve uluslararası rekabetçiliğini artırmak, Ar-Ge, eğitim ve tasarım kapasitelerini geliştirmek, tasarım ve tasarıma bağlı teknolojilerde yeni iş alanları ve istihdam olanakları gerçekleştirmek, ulusal ve uluslararası anlamda; patent, faydalı model ve tasarım tescil belgelerinin artışını sağlamak amacıyla BŞEÜ ve İMOS’un bilgi birikimi ve teknolojik altyapısı üzerinde bir işbirliği protokolü Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş ve Başkan Yavuz Uğurdağ tarafından 9 Kasım 2016 tarihinde İMOS’un ev sahipliğinde İnegöl’de imzalandı.

 

Protokol törenine Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Hazer, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz ile İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, İMOS yönetim kurulu üyeleri ile öğretim elemanları katıldı.

1 4 3

ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. komsularımızla bilecğin gelişmesinde katkısı olanları kutlarımm biz beraber büyürüzz bursayla

    Cevapla
Bizi Takip Edin