ÜNİVERSİTELER ARASI BASKETBOL 2. LİG GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “Basketbol 2. Lig Grup Müsabakaları” başladı.

 
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan açılış töreninde konuşan Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Şube Müdürü ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Battal Yılmaz, federasyonun geçtiğimiz yıl 28 bin lisanslı sporcuya 81 il merkezinde 55 branşta 200’ün üzerinde organizasyon gerçekleştirdiğini söyledi.

 


Sporun sevgi, barış ve kardeşliği anlatan ortak bir dil olduğunu söyleyen Yılmaz, “10 Aralık dünya insan hakları gününde insanın en temel hakkı olan yaşam hakkına karşı düzenlenen haince ve alçakça saldırıyı Türk Gençliği, spor camiası ve spor bilimi temsilcileri olarak nefretle kınamaktayız” dedi.

 
Açılış törenine Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporcular ve öğrenciler katıldı.

 
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı 4 gün sürecek müsabakalara, Dokuz Eylül Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Basketbol takımları katılacak.

 

ÜNİVERSİTELER ARASI BASKETBOL 2. LİG GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin