Üniversitemiz Voleybol 2. Lig müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig müsabakaları Bilecik   Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğinde başladı.

 

Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Harun Tunçel, Üniversite Yerleşkesindeki Spor Salonu’nda düzenlenen açılışı seremonisinde, fiili olarak bir başarılı takım olacağını hatırlatarak, asıl kazanılacak olanın arkadaşlık, dostluk ve kardeşlik olduğunu söyledi.

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Başkanlığı Şube Müdürü ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Battal Yılmaz ise, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun yılda 55 branşta 30 bin’e yakın sporcu öğrenci ile 160 Üniversite 65 ilde gerçekleştirdiği organizasyonların ülkenin en büyük spor organizasyonlarından biri olduğunu anımsatarak konuşmasına söyle devam etti:

Sizler bu müsabakalara katılarak spor yapmanın zevkini, sporcu olmanın onurunu ve mensubu olduğunuz üniversiteyi, akademik kültürü temsil etmenin haklı gururunu yaşıyorsunuz. Çünkü sizler sporun sevgi, barış ve kardeşliği anlatan ortak dilini konuşuyorsunuz.

Üniversite salonunda   oynanan grup birinciliği karşılaşmaların ilk gününde, bayanlarda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne 3-0 yenildi.

Bugün başlayan müsabakalar, 19 Aralık’ta sona erecek.


























Üniversitemiz Voleybol 2. Lig müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin