Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslekler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Özel Balahatun Anaokulu öğrencileri, gerçekleştirdikleri ‘’Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslekler’’ sergisi ile anlamlı bir çalışmayı gerçekleştirdi.

Bilecik Balahatun Anaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Nihat Can’ın eşi Nesrin Can da katılarak, öğrencilerin güzel çalışmalarını yakından gördü.

 

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, Şube Müdürü Osman Bat ve birçok kurum ve kuruluş temsilcisinin katıldığı sergi, büyük beğeni topladı.

 

Anaokulu Sosyal etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen sergide; unutulmaya yüz tutmuş mesleklerden  hazırlanan ürünler sergilendi.

 

Rehber öğretmenler eşliğinde çocuklar ve ailelerine meslekler hakkında bilgiler verilen sergi, katılımcılardan tam not aldı.

 

Belediye Başkanı Nihat Can’ın eşi Nesrin Can, Balahatun Anaokulu öğrencileri tarafından son derece güzel ve anlamlı bir çalışma yapıldığını belirterek, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerine teşekkür etti.

 

Okul Müdürü Sevim Çalışkan ise gerçekleştirdikleri faaliyetin büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, etkinliği düzenlemelerindeki amaçlarının geçmiş ve günümüz nesli arasında bir bağ kurmak olduğunu kaydetti.

 

Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslekler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 25 Aralık 2018, 14:21

    Minik yavrucaklar önüne getirilen her şeyi seyrederler.

    Cevapla
  2. mınıcık çocuklar şahsı ıhtıraslarına ancak bu kadar kurban edılır.

    Cevapla
  3. Işte boyle ilerleyecek gençlik.ilimle bilimle sanatla teknoloji ile değil…geriye daima geriye.komiksiniz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin