USTA TİYATRO OYUNCUSU BİLECİKLİLERLE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Ramazan Şenlikleri; Fasıl grubu konseri, Orta Oyunu, Meddah gösterileri, tiyatro oyunları ve sürpriz çekilişlerle devam ediyor.

Eski otogar üstündeki alanda gerçekleştirilen Şenliklerin 7. Gününde Tiyatro Sanatçısı Cengiz Küçükayvaz ve ekibi, sahneledikleri oyun ile vatandaşlarımıza keyifli anlar yaşattı.

 

Oyun sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Usta oyuncu Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür etti.

‘’HALKIMIZA DEĞER VERİYOR ONLARI KALİTELİ HİZMETLERLE BULUŞTURUYORUZ’’

Şenliklere eşi Serpil Şahin ile birlikte katılan Belediye Başkanı Semih Şahin, oyun sonunda yaptığı açıklamada; ‘’Halkımıza değer veriyor ve onları kaliteli hizmetlerle buluşturuyoruz’’ ifadelerini kullanarak; ‘’Bilecik Belediyesi Ramazan Şenlikleri tüm güzellikleri ile devam ediyor. Bu akşam sahne alan bütün sanatçı arkadaşlarımız ile birlikte Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz, eşi Züleyha Hanım ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum. Değer verdiğimiz Bilecikli hemşerilerimizi daha güzel kültürel ve sanatsal etkinlikler ile buluşturmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

ÇEKİLİŞLE; 4 BİSİKLET İLE 4 HEDİYELİK EŞYA ŞANSLI TALİHLİLERİNE KAVUŞTU

Şenliklerin ilk gününde bu yana etkinliklere katılan halkımız bisiklet ve çeşitli hediyelerden oluşan sürprizlerle buluşmaya devam ediyor.

 

Şenliklerin 7. Gününde de Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, yaptıkları çekiliş ile 4 vatandaşımıza bisiklet verirken, 4 vatandaşımıza da çeşitli hediyeleri takdim etti.

USTA TİYATRO OYUNCUSU BİLECİKLİLERLE BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin