Vahit Uğurlu; “Çanakkale savası tarihin en büyük zaferlerden birisidir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 mart 1915 yılında gerçekleşen Çanakkale savası tarihin en büyük zaferlerden birisidir osmanlı imparatorluğu düşman askerlerini devletlerini bozguna uğratmıştır resmi rakamlara göre 57 bin şehit 100bine yakın yaralı ve 11 binde kayıp askerlerimiz vatandaşlarımız vardı.

ALLAH kalperin de iman dolu dedelerimizden razı olsun onlar cennetin en yüksek makamlarına gittiler ve koskocaman “Çanakkale Gezilmez” diye Altın harflerle yazdırdılar ve onun torunlarıda inşALLAH Çanakkale’de fiziksel olarak kesinlikle onlara kafirlere geçit vermiyeceğiz ama şu önemli bir hususu unutmayalım baş kafir churcill yenildikten sonra çanakkaleye dönerek “anlaşılan biz türkleri yenemiyeceğiz ama biz onları manevi olarak yeneceğiz” dedi.

Evet işte biz her zaman dediğimiz gibi siyonizm mikrobu uyumamıştır nitekim Türkiye’nin manevi olarak bitmesi manevi olarak çöküşte olması hepimiz bilmekteyiz. evet kafir churcill boşuna o cümleyi söylememiş ve Çanakkale savaşında İngiliz kumandan hamilton ağır darbeden ve yenilgiden sonra o da şunları söyledi.

“Bizi türklerin maddi gücü değil, manevi gücü mağlup etmiştir çünkü onların atacak barutu bile kalmamıştı fakat biz gökten inen güçleri seyrettik” Ve yine tarih kitaplarına kayıtlara geçen hepimizin bildiği gibi 275 kiloluk top mermisini tek başına kaldırırken “la havle ve la kuvvete illa billah” diyerek seyit onbaşının hikayesini biliyoruz ve düşünün nişan tertibatı bozulmuş ve 275 kiloyu iman kuvvetiyle kaldırıp bozuk olan bir topla gemiyi vurması akıl alacak iş değil yani demek istediğimiz işin arka tarafında manevi yönü var.

Ben yine Büyük baş kafir churcill Çanakkale yenilgiden sonra “anlıyormusunuz biz Çanakkale’de Türklerle değil ALLAH ile harp ettik ve tabikide yenildik”. Dedi ve sonrası İngilizler Osmanlıyı çözmüşler ki eline aldığı kuran-ı kerimi Türkleri burdan uzaklaştırmadıkça yenmek imkansız olacaktır dediler.

Şuanda maalesef islam yerlerde anlaşılan o ki siyonizm siyonistler churcilller Çanakkale’de bizlere karşı nefretleri düşmamlıkları bitmemiş ki şuan ki geldiğimiz nokta ortadadır. Kendimize bu soruyoruz “düşman Çanakkaleden girmedi çanaktan girdi” maalesef ama bizler yine çok umutluyuz. ayağa kalkacağımıza kesinlikle inanıyorum. Bizleri bu hale getiren siyonizmdir. Siyonizmin panzehiride milli görüştür inşALLAH milli görüş yine ayağa kalkacaktır.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu

Vahit Uğurlu; “Çanakkale savası tarihin en büyük zaferlerden birisidir”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin