Vali Aygöl’den Osmaneli Temasları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valisi Şefik Aygöl Osmaneli ilçesini ziyaret etti.

İlçe’de bir takım incelemelerde bulunan Vali Aygöl, Hal kompleksinde inşa edilen yöresel ürünler üretim tesisini,soğuk hava deposunu, kültür mantarı tesisini ve Belediye serasını gezerek bilgi aldı.

Vali Aygöl’ün ziyaretiyle ilgili Belediye’den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Bilecik Valimiz Şefik Aygöl, İl Tarım Orman Müdürümüz Necmettin Yoldaş, İl Genel Meclisi Başkanımız Osman Yılmaz ile birlikte ilçemizi ziyaret etti.

Vali Aygöl, ilk olarak Osmaneli Belediyesi Hal Kompleksinde inşa edilen Yöresel Ürünler Üretim Tesisi binasını ve Soğuk Hava Deposu alanını gezdi.

Ardından, ilçede faaliyet gösteren Kültür Mantarı tesisi ile Osmaneli Belediyesi Modern Sera Tesisini ziyaret eden Vali Aygöl, bu önemli projeler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin devamında, 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri ile gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Şefik Aygöl’e, Osmaneli’ye sağladığı desteklerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanımız Münür Şahin, ziyaretin ilçenin kalkınması ve projelerin daha da güçlenmesi adına büyük bir önem taşıdığını belirtti. Ziyaret boyunca ilçenin potansiyeli, tarım ve üretim alanındaki çalışmaları konuşuldu, gelecek projeler için istişarelerde bulunuldu.

Vali Aygöl, Osmaneli’nin kalkınması için devam eden projelere destek sözü verdi. Osmaneli Belediye Başkanlığı olarak Vali Şefik Aygöl’e ziyaretinden dolayı bir kez daha teşekkür ederiz. İlçemizin gelişimi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

       

Vali Aygöl’den Osmaneli Temasları
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin