VALİ BÜYÜKAKIN BOZÜYÜK’Ü ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valisi Prof Dr. Tahir Büyükakın Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

İlk olarak Bozüyük İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Büyükakın’ı ilçe Kaymakamı Hasan Yaman karşıladı. Kaymakamlık ofisinde görüşen ikili daha sonra Bozüyük Belediyesi’ne geldi. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından kapıda karşılanan Vali Büyükakın ve beraberindekiler daha sonra Başkan Bakıcı ile birlikte Başkanlık makamında görüştü.

 

 

Yaklaşık olarak 1 saat süren görüşmede Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Vali Prof. Dr. Tahir Büyükakın’a Bozüyük’teki tamamlanan ve devam eden projeler hakkında brifing verdi. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmenin ardından Vali Büyükakın, Kaymakam Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindekiler ile birlikte Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti.

 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent ile birlikte toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede oda üyeleri ile sohbet eden Büyükakın TSO’nun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

Ticaret odasındaki görüşmenin ardından Adliye Sarayı’a geçen Vali Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç ile görüştü.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
VALİ BÜYÜKAKIN BOZÜYÜK’Ü ZİYARET ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin