VALİ ELBAN, OSMANELİ’NE İLK RESMİ ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik valisi Süleyman Elban, Osmaneli’ne ilk resmi ziyaretinde bulundu.

 

İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Göksu ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ, Bilecik Valisi Süleyman Elban’ı Kaymakamlık binası önünde resmi tören ile karşıladılar.

 

Kaymakam Edip Çakıcı’dan Osmaneli İlçemiz hakkında bilgi alan Vali Süleyman Elban, daha sonra Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret ederek kendisinden belediyenin çalışmaları, personel yapısı, Osmaneli’nin Tarihi değerleri ve Osmaneli’nin gelişmesi hakkında bilgi edindi. Şahin’e ziyaretinden sonra beraberindeki heyet, Kaymakam Edip Çakıcı ve Başkan Şahin eşliğinde Osmaneli İlçemizdeki tarihi Aya Yorgi Kilisesi’ne giden Bilecik valisi Süleyman Elban, kilisenin restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı. Oradan Osmaneli Belediyesi’nin çalışmalarına devam ettiği Mübadele Müzesi’nde de incelemeler yaparak önce İlçe Emniyet Müdürlüğü sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti ve Osmaneli İlçesinin asayişi hakkında konuştu.

 

Bilecik Valisi Süleyman Elban, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Göksu ile birlikte Osmaneli İlçesinin 8 km uzağında Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi’ne giderek burada da incelemeler yaptılar.

03-IMG_6677 04-IMG_6702 05-IMG_6713 06-IMG_6750 08-IMG_6783 10-IMG_6858

VALİ ELBAN, OSMANELİ’NE İLK RESMİ ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin