VALİ ELBAN’DAN REFERANDUM TOPLANTISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Süleyman Elban, yapılacak referandum öncesi Bilecik’teki gazete ve ajans temsilcileriyle bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonu’ndaki Toplantıya Vali Süleyman Elban, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen,  Valilik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli, Valilik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhsin Arslan, Anadolu Ajansı temsilcisi Ali Osman Çelikal, DHA temsilcisi Cafer Elmas, İHA temsilcisi Rafet Sünnetçi, Yarın Gazetesi Sahibi Mehmet Özgür, Değişim Gazetesi Sahibi Mehmet Ergün, Yazı İşleri Müdürü Bilgen Ergün, Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi sahibi Mehmet Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem ile Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep katıldı.

Elban, burada yaptığı konuşmada, 16 Nisan’da yapılacak referandumda, vatandaşın iradesinin sandığa en iyi şekilde yansıması konusunda kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra basın kuruluşlarına da önemli görevler düştüğünü söyledi.

 

Referandum öncesinde daha güvenli, işbirliği içinde ve yapıcı geçmesi adına birlikte değerlendirme, görüş ve düşünceleri paylaşmak için biraya geldiklerini ifade eden Vali Elban, şöyle konuştu:

 

”Amacımız, rahat ve huzurlu bir referandum süreci geçmesini sağlamak. Referandum sonucunun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bilecik daha önceki seçimleri ve referandumları seviyeli ve olgunluk içerisinde tamamlamış. Bu referandumda da aynı seviyeyi ve olgunluğu göstereceğine inanıyorum. Referandum öncesi ve sonrası olmak üzere gerekli güvenlik tedbirleri alınacak. OHAL kapsamında günlük hayatta daha önce herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı gibi referandum sürecinde de yaşanmayacaktır. Bizlere düşen görev, siyasi partilere bu dönemde propagandalarını en iyi şekilde yapmalarını sağlayacak bir ortam oluşturmak.”

 

Vali Elban, ayrıca toplantıda Bilecik’in tanıtımı ile diğer çalışmalar hakkında bilgi verdi.

VALİ ELBAN’DAN REFERANDUM TOPLANTISI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin