VALİ NAYİR BİLECİK’E VEDA ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Son Valiler Kararnamesi ile Kütahya’ya atanan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir kentten ayrıldı.

_DSC0071
Bugün saat 12:00’de Vali konağında düzenlenen uğurlama törenine 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ, Baro Başkanı Halime Aynur, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Alper Sır, İl Emniyet Müdürü V. Hicri Görgün, daire müdürleri, valilik personeli ve STK temsilcileri katıldı

.
Bilecik Valiliği görevini İçişleri bakanlığı mahalli idareler genel müdür yardımcısı Süleyman Elban’a bırakan Nayir, tek tek herkesle vedalaştı.
Bilecik’te kaldığı 27 ay boyunca Bilecik’in sevgisini hep yanında hissettiğini söyleyen Nayir, “Bütün Bilecik’in ilgisine teşekkür ediyoruz. Burada 27 ay müddetince Bilecik’in sevgisini hep yüreğimizde hissettik, yanımızda hissettik. Yapılacak olan işlerde de hiç yalnız kalmadık burada. Güzel şeyler oldu bizim için, güzel gönül dostlukları kazandık. Çok uzağa da gitmiyoruz, inşallah yine Bilecik’te olan gönül bağımız devam edecek. Artık yeni valimiz Süleyman bey ile çalışmaya devam edeceksiniz. Yolu düşenler için Kütahya’da da bir kapınız olduğunu biliniz. Buradan gelecek her güzel haberin bizi mutlu edeceğini bildirmek isterim.” İfadelerini kullandı.
Son sözleri “bütün Bilecik halkına selam ve saygılarımı iletiyorum ve helallik istiyorum” olan Nayir, alkışlar eşliğinde eşi ile aracına binerek vali konağından ayrıldı.

_DSC0110 _DSC0115 _DSC0117 _DSC0119 _DSC0123 _DSC0132 _DSC0067 _DSC0071 _DSC0075 _DSC0079 _DSC0107 _DSC0109

VALİ NAYİR BİLECİK’E VEDA ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin