Vali Şentürk Muhtarları Uyardı, “Şehirde yaşayanların nabzını siz ölçeceksiniz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk başkanlığında merkez Mahalle Muhtarları toplantısı yapıldı.

Vali Şentürk, Valilik Toplantı Salonunda, Vali Yardımcıları Mehmet Taşdöğen ve Rahmi Köse, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve ilgili daire müdürleri ile mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda, sorumlulukları paylaştırarak el birliği içerisinde hizmet yapacaklarını belirterek, emanetin hakkının verilmesi gerektiğini vurguladı.

Çalışanların daha verimli çalıştırılması ve doğru yerlerde görevlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Vali Şentürk, şöyle konuştu:

”Bütünsel olarak baktığımızda birinin kabiliyeti sorunları çözmeye yeter. Biz ilimizde mevcut imkanlarla, kabiliyetimizle sunduğumuz kamu hizmetlerinde genel memnuniyet durumu nedir? öneriler ve eksiklikleri birbirimize bildirelim. Eksiklileri gidermek için çalışmalar yapalım. Bilecik’in her konuda iddialı olması lazım. Hem çalışıp hem de sorumluluklarımızı bilmemiz gerekir. Bizim tarihi sorumluluğumuz var ve ona da layık olmalıyız. Dolayısıyla sosyal alanlarda yükleri paylaştırmalıyız. Yükü ağır olanın yükünü hafifleterek çözebiliriz. Siz mahallenizi gezin tanıyın. Sıkıntılı olana bakalım hangi imkanlardan yararlanıyor, hangilerinden yararlanamıyor üzerinde duralım. Sorunlu, muhtaç ,sıkıntılı kişileri bize haber verin. Kağıt üstün de değil de fiilen kişiyi tanıyalım. Şehirde yaşayan nabzı siz ölçeceksiniz.”

Toplantı, mahalle muhtarlarının öneri ve dileklerini iletmesiyle sona erdi.

Vali Şentürk Muhtarları Uyardı, “Şehirde yaşayanların nabzını siz ölçeceksiniz”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin