VALİ SÜLEYMAN ELBAN, AĞRI’YA UĞURLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı Valiliği’ne atanan Bilecik Valisi Süleyman Elban, düzenlenen törenle Ağrı’ya uğurlandı.

Bilecik Valiliği önünde düzenlenen uğurlama törenine AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Belediye Başkanvekili Nihat Can, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Müftüsü Necati Akkuş, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, ilçe belediye başkanları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Vali Elban, belediye başkanları, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, basın mensupları, daire müdürleri, mesai arkadaşları ve vatandaşlarla vedalaştı.

Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci tarafından kendisine çiçek taktim edilen Elban, daha sonra makam aracına binerek, valilikten gözyaşı ve alkışlarla uğurlandı.

 

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, burada Haber228 muhabirine yaptığı açıklamada, Vali Süleyman Elban’ın görev yaptığı yaklaşık bir yıllık süre zarfında Bilecik adına güzel projelere imza attığını ve güzel izler bıraktığını söyledi.

 

Vali Elban’a Bilecik’e yapmış olduğu hizmetler adına teşekkür eden Eldemir, şöyle konuştu:

“Cenab-ı Allah kendisinden razı olsun. Bilecik kuruluş ve kurtuluş şehrimiz. Bizim burada medeniyet inşa etmeye başladığımız, ülkenin çınarının doğduğu topraklar. Burada tarihsel ve kültürel anlamda gerçekten çok güzel hizmetlere vesile oldu. Bunun yanında da yatırımlar anlamında da ilimizde güzel hizmetleri oldu. Ben bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görev yeri Ağrı ilimiz. Ben Ağrı ilinde de başarılı olacağına inanıyorum, Sayın Valimize de bundan sonraki görev yeri ve görev hayatında hem sağlık sıhhat diliyor hemde başarılar diliyorum.”

 

VALİ SÜLEYMAN ELBAN, AĞRI’YA UĞURLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. İlk defa adam gibi biri geldi oda gidiyor .zaten bilecik halkı adam gibi adamları ve insan gibi olanları pek sevmez

    Cevapla
Bizi Takip Edin