VALİ SÜLEYMAN ELBAN’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesi olan annelik, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, sözcüklerle anlatılamayan ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan dünyadaki en yüce duygudur.

 

 

Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüterek koruyan, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı annelerin, çocuklarından tek beklentileri, görecekleri sevgi ve ilgidir. Onları mutlu etmenin en güzel yolu da hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi eksik etmeden, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak her evladın görevidir. Bilmeliyiz ki; sevgili peygamberimiz, “Cennet annelerin ayaklarının altındadır’’ buyurarak, cennete giden yolun onların rızasından geçtiğini bildirmektedir. Bu nedenle anneler sadece yılın bir gününde değil, her gün hatırlanmalıdır.

 

 

Varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan, hayatımız boyunca bizi koşulsuz seven ve dünyanın en yüce görevini üstlenen bütün annelerimizin Anneler Gününü yürekten kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimize aileleri ile birlikte huzur içinde, sağlıklı bir ömür diliyorum.

 

VALİ SÜLEYMAN ELBAN’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Tesekkurler

    Cevapla
Bizi Takip Edin