VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN’A ZİYARETLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CUMHURİYET BAŞSAVCISI ÇOBAN’DAN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valiliğine atanan Vali Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.

 

Vali Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcısı Çoban’ı kabulünde, bir süre sohbet ederek, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Cumhuriyet Başsavcısı Çoban da Vali Büyükakın’a görevinde başarılar diledi.


İLGENEL MECLİSİ ÜYELERİNDEN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Vali Tahir Büyükakın, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler ve üyelerini kabul etti.

 

Vali Büyükakın, Valilik Toplantı Salonu’nda, İl Genel Meclisi Başkanı Sertler ve üyeleri ile bir süre sohbet ederek, İl Özel İdaresi başta olmak üzere il genel meclis üyeleriyle birlikte bütünlük ve koordinasyon içinde çalışarak, güzel hizmetlerde bulanacaklarını ifade etti.

 

İl Genel Meclisi Başkanı Sertler de Vali Büyükakın’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileğinde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi verdi.


PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI YALÇIN’DAN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

 

Vali Büyükakın, Belediye Başkanı Yalçın ile eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan’nın babası Raşit Akdoğan’ı kabulünde, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, işbirliği içerisinde Bilecik için çalışacaklarını dile getirdi.

 

Belediye Başkanı Yalçın ve Reşit Akdoğan da Vali Büyükakın’a yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak, belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.


ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ’DEN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

 

Vali Büyükakın, Valilikte, Dernek Başkanı İsmail Çelik ve yönetim kurulu üyelerini kabulünde, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ve yaşamlarını kolaylaştırıcı düzenlemelerin devamlı yapıldığını ifade etti.

 

Bir süre Çelik ile sohbet eden Vali Büyükakın, engelli vatandaşların önündeki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışmalara destek vereceklerini, kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürmelerini arzu ettiklerini söyledi.

 

Dernek Başkanı Çelik de Vali Büyükakın’a görevinde başarılar diledi.


”DEVLET KURAN SULTANLARDAN, DEVLET KURTARAN ŞEHİDE YOLCULUK” PROJESİ

Bursa Gürsu’dan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in Niğde’nin Bor ilçesindeki mezarını ziyaret etmek için yola çıkan bisiklet sporcusu öğretmen Yasin Karadavut, Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

 

Vali Büyükakın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “Devlet kuran sultanlardan, devlet kurtaran şehide yolculuk” projesi kapsaminda yola çikan bisiklet sporcusu ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Yasin Karadavut ile Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz’u kabul etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Büyükakın, Bursa Gürsu Belediyesi ve bisiklet sporcusu Karadavut’un 15 Temmuz şehitleri anısına uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk projesinin büyük anlam taşıdığını söyledi.

 

Bisiklet sporcusu Karadavut da tur sonunda Niğde’nin Bor ilçesinde, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in mezarı başında gerçekleştirilecek anma törenlerine katılacağını ifade ederek, Vali Büyükakın’a Türk Bayrağı etti.

VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN’A ZİYARETLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin