Vatandaş Bozuk Yoldan Dertli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozuk olan yoldan şikayetçi olan bir vatandaş WhatsApp İhbar Hattımıza yaşadıkları sorunları anlatan bir metin ve fotoğraflar gönderdi.Yoların bozuk olduğunu iddaa eden vatandaş konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Evimiz 2001 yılından itibaren ikamet edilen bir evdir. O tarihten beri de yolumuz yapılmamıştır. Yolumuzu ve kanalizasyonumuzu yapacağına dair söz verilmiştir. Kanalizasyon ise aşağıdaki yola taşmaya başlayınca ancak 2011 yılında yapılabilmiştir. Yıllardır çamurun içinden gidip geldiğimiz evimizin iki yan sokaklarında yol yapılmıştır. 2018 yılına gelirken ve köy yollarının bile asfaltlandığı günümüzde 90’lı yılları yaşamaktayız. Ben bir Bilecikli olarak böyle bir durumdan rahatsız duyuyorum.”

Vatandaş Bozuk Yoldan Dertli
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. herkese atmış ama tek yayınlayan siz olmuşsunuz

    Cevapla
    • 11 Aralık 2017, 21:31

      Cesur haberciliğinden dolayı tebrik ederiz o zaman. Evet bütün yayın organlarına gönderdim. Gerçekten habercilik yapan haber 228 ilgilendi. Sağolsun.

      Cevapla
  2. 11 Aralık 2017, 18:44

    demek lazım olsa belediye yapardı niye yapmadığını kendiniz başınızı önünüze eğip düşün belediye her yeri yapıyorsa sizin orayı niye yapmıyor bi düşünün bulursunuz nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz

    Cevapla
    • 11 Aralık 2017, 21:29

      Ne demek istediğinizi anlamak için sizin gibi düşünmek lazım heralde. Sizin evinizin önündeki yolunuz ihtiyacınız değil mi ? Evinize uçarak mı giriyorsunuz? Nasıl yasıyormuşuz ben de merak ettim. Buyurun bir çayımızı için nasıl yaşadığımızı görün.

      Cevapla
    • 11 Aralık 2017, 21:36

      Valla düşündük düşündük bulamadık. Gelin beraber düşünelim. Belki siz söylersiniz nasıl yaşadığımızı…

      Cevapla
  3. belediyenin bunu yapmaması ”normaldir” çünkü parası yok asfaltlama için il özel idaresine boğazına kadar borçlanmış adamlar artık gıdım borç vermiyor. tabi bu tür şeylere para niye harcasın ki belediye ancak reklam afiş enaniyet işlerine para harcar. bu arada vergi borcu almış başını gidiyor 1.5trilyona yakın borca ulaştı nereye gidiyor bu para, ne yapılıyor belli değil yazık !!

    Cevapla
    • 14 Aralık 2017, 19:45

      Ne yapıldığını söylemişsiniz işte PR çalışması. Bilecik’in yola, refaha, mutlu yaşayanlara ihtiyacı yok. Sadece “Tanıtım” a ihtiyacı var. Onu da tiyatro, defile, konser falanla hallediyorlar. Yolu ne yapıcaz ki tanınalım yeter:)

      Cevapla
Bizi Takip Edin