Veliler Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi Gösterdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’teki tüm ilk, orta ve liselerimizde kan bağışı kampanyaları düzenlenmesini amaçlayan ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ile Kızılay arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleşen kan bağış kampanyasına Öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

DSC_0020

HİJYENİK ŞARTLARDA KAN ALINIYOR

Kişinin kan bağışçısı olup olmayacağını öğrenmek için Bağışçı Bilgi Formu’nu doldurması gerekiyor. Görevli doktorlar doldurulan formu değerlendirerek bağışta bulunan kişiyi kısa bir muayeneden geçiriyor. Uygulanan testler ve alınan bilgiler sonucunda şartlar uygun ise kan alma aşamasına geçiliyor. Uzman hemşireler özel tasarlanmış yataklarda hijyenik şartlarda ve tek kullanımlık malzemelerle kan alma işlemini gerçekleştiriyor. Kan Alma işleminin gerçekleşmesinin ardından, Vücuttaki sıvı kaybını önlemek amacıyla Bağışçılara Çikolatalı Bisküvi ve Maden suyu ikram ediliyor.

YARIN BİLECİK ANADOLU LİSESİNDE

Kızılay Eskişehir Kan Bağış merkezi ekibinin, Bilecik genelindeki okullarda düzenlediği kan bağışı kampanyası 17 Kasım 2015 tarihinde Bilecik Cumhuriyet İlköğretim okulunda başladı ve Bugün saat 13:00’da Atatürk İlköğretim okulu’nda başlayan Kan bağışı kampanyasının, Saat 17:00’de KYK Erkek Öğrenci yurdu ve yarın Bilecik Anadolu lisesinde yapılması planlanıyor.

DSC_0017

DUYARLI ÖĞRETMEN
Atatürk ilköğretim okulunda düzenlenen kan bağışı kampanyasına bağışçı olarak katılan öğretmen, Öğrencilerinin önünde kan vererek, öğrencilerin duyarlı yetişmeleri için örnek oldu.

 

DSC_0019

DSC_0017

DSC_0015

DSC_0014

DSC_0012

DSC_0011

DSC_0008

DSC_0007

DSC_0006

DSC_0004

DSC_0002

DSC_0001

DSC_0020

Veliler Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi Gösterdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin