VOLEYBOL TAKIMI KUPALARI TOPLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kulüpler arası Voleybol İl Birinciliği müsabakaları sonunda dereceye giren kulüplere madalyaları takdim edildi.

Yapılan Müsabakalar sonunda Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü Voleybol Takımı; yıldızlar, gençler ve minikler kategorisinde il birincisi olurken başarılı voleybolcular kupa ve madalyalarını Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu’nun elinden aldı.

 

Gösterdikleri başarıdan dolayı oyuncuları ve antrenörleri tebrik eden Avcıoğlu; “ Bizler için göstermiş olduğunuz başarı çok önemli. Hepinizi tebrik ediyor başarılarınızın devam etmesini diliyorum” dedi.

 

Heyecanlı geçen turnuvanın sonunda Genç Kızlarda; Bozüyük İdmanyurdu Spor, Gençlik Spor  A, 1308 Osmaneli Belediye Spor ile Yıldız Kızlarda; Bozüyük İdmanyurdu Spor, Gençlik Spor  A, Gençlik Spor  B takımları ilk üç takım içerisinde yer alırken Minik Kızlarda; Bozüyük İdmanyurdu Spor, Küçük Kızlarda; 1308 Osmaneli Belediye Spor ve Genç Erkelerde Gençlik Spor A takımı birinci oldu.

VOLEYBOL TAKIMI KUPALARI TOPLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin