YABANCI DAMAT TÜRK GELİNİ BABA EVİNDEN DUALARLA ALDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’ün tanınmış esnaflarından muhasebeci Ahmet Barış’ın torunu Dilara Barış ile Hollandalı Brandon Ravenberg dünya evine girdi.

Hollandalı olan ve Müslümanlığı seçen Brandon Ravenberg, 10 yıl önce tanıştığı ve yuva kurmaya karar verdiği Bozüyük’ün tanınmış esnaflarından muhasebeci Ahmet Barış’ın torunu Dilara Barış’ı, baba evinden dualarla aldı.

 

Hollanda’da doğup büyüyen ve aynı mahallede yaşayan hava alanında güvenlik görevlisi olan Brandon Ravenberg, 10 yıldır arkadaşlıklarını devam ettiren yaşlı bakım evinde hemşire olarak çalışan Dilara Barış, evlenmeye karar verdi.

Bozüyük ilçesindeki baba evinden davul ve zurna eşliğinde gelini alan Hollandalı damat, Türk usulü kına gecesine katıldı. Kına gecesini kendisini yalnız bırakmayan Hollandalı ailesiyle birlikte merakla izledi. Hollandalı damat davul ve zurna eşliğinde çiftetelli oynadı.

 

 

Gelin Dilara Barış, Hollanda’da komşusu olan Ravenberg ile 10 yıldır arkadaşlıklarının devam ettirdiklerini, evlenme kararı aldıklarını söyledi.

 

Damat Ravenberg ise 10 yıldır İslam’ı araştırdığını, arkadaşlarının Müslüman olduğu için bu şekilde İslam dinine geçmeye karar verdiğini söyledi.

 

 

Gelinin babası İsmail Barış ise 26 yıldır Hollanda’da yaşadığını ve çocuklarının burada doğduğunu, Türkiye kendisini ve eşinin dönüş yaptığını belirterek, ”Kızım Dilara ile Ravenberg 10 yıldır arkadaşlık yapıyorlardı. Birbirlerini sevdiler, bize de vermek düştü. Damadımızın yabancı olması da bizim için problem değil, o da bizim gibi bir insan. Kendisi de zaten Müslümanlığı seçti ve bizim dinimize katıldı.” dedi.

 

YABANCI DAMAT TÜRK GELİNİ BABA EVİNDEN DUALARLA ALDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 6 Mayıs 2017, 21:30

    ömür boyu mutluluklar dilerim.

    Cevapla
  2. gerizakı bula bula bu zenciyi buldu türkiye sanki erke kalmamış yazıklar olsun ona ailesine bide hristiya verdiler onlarda kafir oldu

Bizi Takip Edin