YAKLAŞIK 1200 KİŞİYE ÜCRETSİZ GÖZ TARAMASI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak düzenlenen göz taramalarında yaklaşık 1200 kişiye göz kontrolü yapılarak rahatsızlık tespit edilenler göz hekimine yönlendirildi.

Göz Taraması yapıldı Yenidoğan Akpınar 2
Bozüyük Belediyesi ve Avrupa Göz Hastanesi iş birliği ile düzenlenen göz taramaları hafta sonu Yenidoğan Mahalle Konağı ile Akpınar Mahallesi’de yapıldı. Yenidoğan Mahalle Konağı’nda 1000 kişinin Akpınar Mahallesi’nde de 200 kişinin göz muayenesinden geçtiği göz taramalarında vatandaşların göz tansiyonu, miyop, hipermetrop, astigmat, katarakt ve göz bozukluklarına bakılarak hastalık teşhisi konulan vatandaşlara gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapıldı.

Göz Taraması yapıldı Yenidoğan Akpınar 1

Mahalle Konaklarında, vatandaşların mahallelerine gidilerek yapılan göz taramaları vatandaşlar için büyük kolaylık sağlarken gösterilen ilgi de yoğun oluyor. Özellikle görme bozukluğu şikayeti olan yaşlılar kendilerine bu imkanı sağlayan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek “Allah Belediye Başkanı’mızdan razı olsun. Onun sayesinde mahallemize kadar gelen sağlık ekiplerinden bu hizmeti ücretsiz olarak ve zahmetsizce alabiliyoruz. Çok teşekkür ederiz” dediler.

YAKLAŞIK 1200 KİŞİYE ÜCRETSİZ GÖZ TARAMASI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin