YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te midibüsün yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İstanbul–Bilecik karayolunda Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde, seyir halinde bulunan Hüseyin Pek yönetimindeki 11 S 0009 plakalı midibüs, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ümmihani Kara’ya(68) çarptı.

 

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Ümmihani Kara, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ümmihani Kara  yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. Bu kaçıncı kaza dönemeç ağzına yaya geçidini yapılır ALLAH rızası için daha kaç can gitmesi lazım ışıkları devreye sökün artık susmu yaptiniz

    Cevapla
  2. Ayrıca kongre merkezinin önünde bulunan kavşak Karayolları Şube Müdürlüğünce gerekli alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra açılacaktır. Elektronik Denetim Sistemleri (EDS) ise Bilecik Belediyesi tarafından yapılmakta olup, bu sistemlerin kurulumu tamamlandıktan sonra Emniyet Müdürlüğümüze teslim edildikten sonra faaliyete geçirilecektir. Bana BİMER den 12.07.2017 tarihinde bu cevap geldi. Peki sormazlar mı tam viraj kavşak ve ana yola çıkışın olduğu köşeye hangi salak durak koyar? Yukarıdan süratli gelen araçlar yüzünden bu kaza oluyor. Bu kavşakta eksik olan ne? Şimdi bu lambalar faaliyete geçse ölen vatandaşın canı geri gelecek mi?

    Cevapla
  3. ORAYA ALT GEÇİT ŞART !!!!!

    Cevapla
  4. Işıkları koydular süs niyetine burda günde kaç yaya geciyor nerde bu devlet nerde bu belediye

    Cevapla
  5. Ya o trafik lambalarını oraya süs diye mi taktınız, daha böyle kaç can alınacak, akrabam felan değil ama çok üzüldüm . Yazık gerçekten, bian önce lambaların yanması, biraz daha. Faciayı önler diye düşünüyorum :((

    Cevapla
  6. Demir trizim şöförleri kasap gibi normal. Firmayı denetleyen yok. Bu kaçıncı kazaları….

    Cevapla
  7. 1 Ocak 2018, 15:52

    önüne geleni münübüs şoförü yaparsan olacağı bu acaba bunları denetliyorlarmı orası şüpheli hangisinde src belgesi var

    Cevapla
Bizi Takip Edin