Yayalar yolda, araçlar yaya geçidinde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te bir otomobil vatandaşların şaşkın bakışları arasında 20 metre ilerideki alt geçitten dönmek yerine orta refüjdeki yaya geçidinden geçti.

Bir okurumuzun Haber228 whatsapp ihbar hattından ilettiği görüntülerde, Küçük Sanayi rampasında seyir halinde bulunan bir araba, yaklaşık 200 metre ileride bulunan alt geçitten dönmek yerine Bahçelievler mahallesi 112 Acil Çağrı Merkezi önünde bulunan yaya geçidinden dönmeyi tercih etti.

 

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yaptığı manevra ile yaya geçidinden geçen araba o esnada yaya geçidini kullanan vatandaşları ve güzergahtaki araçları tehlikeye atarken, yaya geçidini kapatan arabanın ana yola çıkmasını bekleyen yayalar ise fotoğraflarda dikkat çekiyor.

 

Bu görüntüler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, “Memlekette yayalar yoldan yürür, araçlar yaya geçitlerini kullanır. İnsan canının ve kuralların ne önemi var ki” diyerek sitem ettiler.

 

 

Diğer yandan, otomobilin geçtiği yaya geçidinin yaklaşık 200 metre ilerisinde hürriyet mahallesi ve Bahçelievler mahallesini birbirine bağlayan alt geçit bulunuyor.

Yayalar yolda, araçlar yaya geçidinde!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Plakayi acik yazinki herkes gorsun emniyet birimlerine bildirilsin biran once cezasi ne ise yazilmali orasi insan icin yapilmis araba ve motorsiklet gecsin diye degil emniyeti goreve davet ediyorum

    Cevapla
  2. aynen plaka niye buzlu teşhir edin bu embesilleri

    Cevapla
  3. Bİlecik sahipsiz Bütün yetkililere sesleniyorum Belediye onca masraf yapıp kaldırımları yeniliyor. Halka hizmetmi araçlara hizmetmi ettiği belli değil. Allah aşkın Selim bey çarşıya çık kaldırımlardaki arabalara bir baka zabıta bu araçlara ceza kesme yetkisi varken neden ceza yapmıyor. Bu kaldırımlara vatandaşın verdiği vergilerle yapılan harcamaları araçların kaldırıma çekmeleri içinmi harcanıyor. Çocuğun elinden tutup kaldırımdan geçemıyoruz. Kendini bilmez araç sahiplerine 2 sefer ceza yazsa zabıta inan kimse çekmez. Zaten kaldırıma çıkan araçlar kaldırımları bozuyor o kadar emek saf edilerek yapılan kaldırımlar üç günde bozuluyor.

    Cevapla
  4. Mahalleye sanayiden saçma bir U dönüşüyle giriş verirsen olacağı bu

    Cevapla
  5. Yapılan yanlıştır tamam da şu kongre merkezindeki kavşak açılsın atık,evimiz orada,ulaşmak için dünyaları dolanıyoruz

    Cevapla
  6. İlk önce şu memlekete bi otopark yaptırın çarşıda insandan çok araba var insanlar arabasını park edecek yer bulamıyor buda kaldırımlara kadar çıkıyorlar sonra buda belediyenin ayıpı şu (u) dönüşlerin bulunduğu yerleri ne zaman duzelteceksiniz ila birinin ölmesi mi gerekiyor araçlar dönerken karşıdan gelen arabalar gözükmüyor…belediye uyuma artik

    Cevapla
Bizi Takip Edin