YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİNİN BİLECİK GEZİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük belediyesi yaz spor okulları futbol grubundan oluşan 36 kişilik grup, Bilecik Şeyh Edebali türbesini gezerek, tarihi yerler hakkında bilgi aldılar.
Bozüyük belediyesi yaz spor okullarında devam eden yaklaşık 2 bin 300 öğrenci’nin içerisinde bulunan futbol grubu sporcuları, Şeyh Edebali türbesini ziyaret etti. Türbe ziyaretinde bulunan ve tarih kültür şeridini gezen sporculara izletilen sinevizyon gösterisinin ardından Bilecik belediyesi rehberi Ertuğrul Gündüz ve Engin Beyce tarafından bilgiler aktarılırken, sporculara “Diriliş” isimli içeriğinde Ertuğrul gazi, Osman gazi ve Şeyh Edebali hakkında bilgiler içeren kitapçıklar dağıtıldı.
Bilecik gezisine, Bozüyük belediyesi yaz spor okulları futbol grubundan 36 öğrenci’nin aileleri ile birlikte katıldığını ifade eden Bozüyük belediyesi spor tesisleri sorumlusu Serdar Sayitoğlu, “Voleybol grubu öğrencilerimiz ile birlikte geçtiğimiz hafta Çifteler’e bir gezi düzenledik, futbol grubumuz ile bu hafta buraya geldik. Bundan sonraki süreçte diğer gruplarımızlada seyehatlerimiz devam edecek” dedi.
Sporcuların gezinin ardından Bozüyük’e hareket edeceği bildirildi.

DSC_0222 DSC_0214 DSC_0210 DSC_0206

YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİNİN BİLECİK GEZİSİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir