Yeni Atanan Cumhuriyet Savcısı’ndan, Selim YAĞCI’ya ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Adliyesi’ne yeni atanan Cumhuriyet Savcısı Hüsnü Gün ve eşi Hakime Merve Gün, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

1
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Cumhuriyet Savcısı Hüsnü Gün ve Hakime Merve Gün’e teşekkür etti.
Bilecik ve Bilecik Belediyesi hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gün çiftine Bilecik’teki çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette; ”Eski bir mevkidaşları olarak arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadesini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gün çiftine, üzerinde Osmanlı Arması bulunan bir tabak hediye etti.

32
Cumhuriyet Savcısı Hüsnü Gün ve eşi Hakime Merve Gün ise Bilecik’te güzel karşılandıklarını belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın şehir için gerçekleştirdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Kuruluş ve Kurtuluş’un şehri Bilecik’te çalışacak olmaktan büyük onur duyduklarını kaydeden Cumhuriyet Savcısı Hüsnü Gün, Bilecik için güzel ve başarılı çalışmalar imza atacaklarına olan inancı dile getirdi.

Yeni Atanan Cumhuriyet Savcısı’ndan, Selim YAĞCI’ya ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin