Yeni Hastanemizin Adı Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Devlet Hastanesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ile Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven arasında imzalanan protokol neticesinde Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi adını aldı.

Konu ile ilgili görüşlerini belirten Rektör Prof. Dr. Beydemir, imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bilecik’in Eğitim ve Sağlık Şehri Olması için Çalışıyoruz

Rektör Beydemir; “Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olarak Bilecik’in eğitim ve sağlık şehri olması için çalışıyoruz. Bunun için göreve başlar başlamaz Tıp Fakültesi kurulması ile ilgili çalışmalarımızı tamamlayıp YÖK onayını aldık. Fakültemizin bir an evvel aktif hale gelmesi, öğrenci alması ve eğitime başlaması için de tüm arkadaşlarımızla özverili bir çalışma içerisindeyiz. Bugün Kamu Hastaneleri Birliği ile imzaladığımız protokol çerçevesinde Yeni Bilecik Devlet Hastanesi artık Tıp Fakültemiz bünyesinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet verecektir. Yaşanan Covid-19 salgın süreci sağlık hizmetlerine ulaşımın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. İlimizin coğrafi ve tabii durumu göz önüne alındığında, ileride eğitim ve sağlık şehri olmaması için hiçbir neden görünmemektedir. Biz de üniversite olarak kısa, orta ve uzun vadeli programlarımızı buna göre şekillendirmekteyiz.” ifadelerine yer verdi.

“Bilecik halkımız ve personelimiz için hayırlı olsun”

AK Parti Bilecik Milletvekili ise yaptığı açıklamasında; “Bilecik’imize Sağlık Alanında Yeni Devlet Hastanemizin açılışı,Tıp Fakültesi kurulmasından sonra bir müjde daha vermenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.Üniversitemiz ve Sağlık Bakanlığımız arasında imzalanan protokol ile Bilecik Devlet Hastahanemiz Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak yükseltilmiştir.Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca,Bakan Yardımcımız Halil Eldemir olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şehrimize Hayırlı Uğurlu Olsun. Birlikte kullanım, Bilecik halkımız ve personelimiz için hayırlı olsun.” dedi.

Yeni Hastanemizin Adı Belli Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Acilen hastanenin otopark bölümüne çözüm bulunmalı çok yetersiz

    Cevapla
    • 27 Eylül 2020, 14:14

      Hastanenin alt katlarındaki otoparklar mevcut ama inşaatı henüz bitmemiş ve en alt kattaki otoparkın tavanından su akıyor. Yetkililer bu eksiklik ve sorunları derhal giderilmesi için çözüm üretmeli.

      Cevapla
  2. 26 Eylül 2020, 16:19

    Başına Türkan Saylan konulsa iyi olur.

    Cevapla
Bizi Takip Edin