YENİ MEZARLIK YERİ BELLİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Arena ekibinin konuğu olan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik’in önemli sorunlarından biri olan Şehir mezarlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Programda gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, gazetecilerin sorduğu bir bir soru üzerine mevcut mezarlık yerinin artık şehre yetmediğini belirterek yeni mezarlık hakkında bilgi verdi.

Şahin, açıklamasında yeni mezarlık yerinin Beşiktaş Mahallesinde Polis okulunun ilerisinde Selöz köyü civarlarında olduğunu belirterek gerekli çalışmaların da başladığını kaydetti.

YENİ MEZARLIK YERİ BELLİ OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Mezarlik olacak denilen yer sit alani orada bir tarih yatiyor tarihimize sahip bir selözlü olarak oraya yapilmasinini istemiyorum

    Cevapla
  2. O bölge kış aylarinda çok sert ve yoğun yagis alan bı yer. Ulaşımda kış aylarında büyük sıkıntı olacaktır. Ayrıca bileceğim genişleme alanı bolgesi olabilecek nadir bir yer. Yeri çok saçma.

    Cevapla
  3. Oraya kadar yapacak yer kalmamışmı şuanki mezarlığın alt tarafında Nihatın projesi olan atış poligonu olan yere yapın

    Cevapla
  4. Bir Selözlü olarak Tarih Şehrimiz Bilecik te yer kalmadı mı da doğası havası dillerde dolanan Selözümüz mü kaldı mezarlık yapacak. Yapılmasını istemiyoruz.

    Cevapla
  5. 8 Haziran 2020, 22:54

    Bir Selöz köylü olarak mezarlığın yapılmasını kesinlikle istemiyoruz., kabul etmiyoruz Mezarlık şehir dışında olmalıdır. Belirlenen yer Sit alanı burada bir tarih var, tarihimize sahip çıkmalıyız

    Cevapla
Bizi Takip Edin