YENİ OKUL İÇİN İMZALAR ATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Hayırsever iş adamı Nurullah Ercan tarafından yaptırılacak 24 derslikli bir okul protokolü düzenlenen törenle imzalandı.
Valilik binasında düzenlenen protokol töreninde, hayırsever iş adamı tarafından Bozüyük ilçesine yapılacak okulun protokolü için bir araya gelindi.
Bugünün kendileri için anlamlı ve önemli bir gün olduğunu ifade eden Vali Elban, şöyle konuştu: ”Hayırsever iş adamımız Nurallah Ercan ile okul yapımı için görüştüğümüzde, güzel bir proje olmasını arzu ettiklerini ifade ettiler. Hazırlanan projeden çok etkilendim. Gerçekten kişisel olarak benim hem derslik hem de diğer aktivite, alan ve salonları açısından güzel bir proje oldu. Mimari açıdan da özel bir proje olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla da Bozüyük’e de yakışacak bir proje olacak. Temenni ediyorum ki kısa bir süre içerisinde bu proje hayata geçirilecek. Böylece bu alan içerisinde fiziki açıdan çok uygun olmayan bir yerde eğitim gören öğrencilerimiz, hem mevki olarak hem de  daha uygun fiziki şartlarda eğitim ve öğretim hizmetine de kavuşmuş olacaklar. Ben bu projenin gerçekleşmesinde katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Bu projenin ilimize hayırlar ve uğurlar getirmesini temenni ediyorum.”dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise Bozüyük’te 4 bin 630 metrekare alan üzerinde kurulu 12 derslikli Çitosan ilkokulunun yerine, Bien Seramik’e ait 7 bin 500 metrekare arsa üzerine iş adamımız Nurullah Ercan’ın destekleriyle rahmetli kızı Meliha Ercan’n ismini vermek üzere 24 derslikli bir okul protokolü imzalayacaklarını belirterek, ”İlçe Kaymakamlığımızla Bozüyük’te Seramik ve Cam Teknolojisi üzerine Mesleki Teknik Anadolu Lisesi açacağız. Bien Seramik’in destekleriyle en az 10 öğrencimize burs sağlanacak. Bu protokolle kaliteli insan gücünü yetiştirmek üzere burs ve okul-sanayi işbirliği yapmış olacağız.” ifadelerini kullandı.
İş adamı Nurullah Ercan da uzun zamandır yapmak istedikleri bir proje olduğunu belirterek, ”İnşallah bu projemizi yerine getireceğiz. Bunun mutluluğu içerisindeyim. Tabi esas mutluluk işe tamamlandığı zaman daha büyük mutluluk duyacağım.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Elban, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş ve iş adamı Ercan, 24 derslikli lisenin protokolünü imzaladı.
YENİ OKUL İÇİN İMZALAR ATILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin